Hinnasto

Vuokraamme Juhlataloa juhliin ja tilaisuuksiin pääosin vuorokausivuokraperiaatteella, jolloin talon tilat ovat yksityiskäytössä klo 9-22 välisenä aikana. Vuokrahinta on 350 e/pvä. Lisätunneista klo 22-24 on mahdollista neuvotella erikseen á 60e/h. Vuokrahintaan sisältyy myös tarvittaessa yksi tiloihin tutustumiskerta talon emännän kanssa, tämän jälkeen tilojen esittelyt á 35e/h.
Hääjuhliin ym. tarjoamme pakettia, joka sisältää tilavuokran juhlapäivänä klo 9-22 sekä seuraavana päivänä tavaroiden noutoa varten klo 9-12 hintaan 450 e (plus mahdolliset lisätunnit klo 22-24).

Mikäli tarvitsette tilaisuuteenne tarjoiluja, onnistuvat ne sujuvasti talon pitopalvelun Talon Emäntien kautta, keittiön käyttö ja kaikki tarvittavat astiat sisältyvät tällöin luonnollisesti hintaan. Kaikki vuokrahinnat sisältävät yksityishenkilöille alv 24%, yrityksille alv 0%.

Uutuus! Kokoustilaamme Takkahuonetta on esim. yhdistysten mahdollista vuokrata arkisin hintaan 60 e/alkava tunti. Kokoustiloista löytyy wifi-yhteys, valkokangas, projektori ja tussi/fläppitaulu ja sinne mahtuu max. 25 hlö. Kokoustarjoilut onnistuvat myös vaivattomasti kauttamme aina kahveista illalliseen, pyydä samalla tarjous! 

Mikäli sinulla on erityistoiveita, ole ystävällinen ja pyydä meiltä tarjous, autamme mielellämme!
Esimerkkikuvia tilaisuuksista sivun alareunassa - räätälöimme tilat ja tarjoilut tarvittaessa täysin toiveidesi mukaan.
Haluamme olla mukana tekemässä juhlistasi ikimuistoiset!

Tilat ja varusteet
Päivätilavuokra sisältää sovitut tilat yksityiskäyttöön (talossa ei samaan aikaan muita tilaisuuksia), äänentoistolaitteet ja mikrofonin, langattoman internetyhteyden, tarvittaessa projektorin ja valkokankaan, sähkön ja lämmityksen, pöydät valkoisilla kerniliinoilla (kankaiset pöytäliinat vuokrattavissa erikseen) sekä istumapaikat noin sadalle henkilölle ja tilojen loppusiivouksen. Kylmätilojen ym. käytöstä on sovittava erikseen. Tiloissa on piano. Wc-tiloissa ei ole varsinaista invavarustusta, mutta niihin mahtuu hyvin myös rollaattorilla tai pyörätuolilla ja samoin sisääntuloportaisiin on mahdollista saada ns. luiskat pyydettäessä. Talo ei myöskään ole esteetön, mutta kynnyksiä on vähän ja ne ovat matalia. Syöttötuoleja löytyy 5 kpl ja erillisestä huoneesta leluja pienimpien vieraiden viihdykkeeksi.

Myös puistomainen piha on vuokra-aikana asiakkaan käytössä esim. valokuvauksia varten. Mikäli varaustilanne sallii, voitte tulla laittelemaan paikkoja jo edellisiltana - tämän voimme tosin varmistaa vasta noin viikkoa ennen tilaisuutta.
Tilavuokraan sisältyy yksityishenkilöille vuokrattaessa arvonlisävero 24%, yrityksille alv 0%.  

Muistotilaisuudet
Juhlatalon juhlavissa, mutta kodikkaissa tiloissa järjestyy toiveidesi mukainen, lämminhenkinen muistotilaisuus, josta ei ole kiire minnekään. 

Rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, valmistujaiset
Meillä juhlit ainutlaatuiset perhejuhlat - ja ennenkaikkea ehdit myös itse seurustella vieraiden kanssa!

Syntymäpäivät, sukujuhlat
Kutsu ystävät ja sukulaiset koolle ja järjestä mahtavat pirskeet! Me tarjoamme komeat juhlapuitteet ja maistuvat tarjoilut.

Kastetilaisuudet ja nimenantojuhlat
Meillä juhlit kiireettä ja vaivatta kodinomaisissa tunnelmissa myös perheen pienimpien kanssa.

Hääjuhlat
Hääjuhlien järjestelyt hoituvat tarvittaessa kauttamme kokonaisuutena aina suunnittelusta lähtien. Meillä voitte myös järjestää niin vihkimisen kuin valokuvauksetkin oman aikataulunne mukaisesti. Puistopiha tarjoaakin hienon taustan juhlille ja valokuvauksille, ja pitopalvelumme loihtii tarjottavat toiveidenne mukaisesti.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Tarjoilut tilaisuuteenne myös kauttamme
Mikäli tarvitset pitopalvelua, pyydä Talon Emänniltä tarjous! 
Pitopalvelumme kautta hoituvat kaikki järjestelyt juhliinne, voitte vain saapua paikalle ja nauttia tunnelmasta. 

JuhlapöytiäHääkattaus